- نظری ارسال نشده است
در این مقاله می خواهیم به این پرسش پاسخ دهیم که چرا آب یونیزه در بدن جذب می شود ؟
هنگامی که آب ، یونیزه می شود، کشش سطحی آن کاهش می یابد و چسبندگی ایجاد شده توسط مواد شیمیایی افزوده شده براي بهبود آب، حذف می شود. این پروسه با نام " میکرو خوشه اي " کردن شناخته شده و آب یونیزه قلیایی را با کاهش پیوند هاي مولکولی موجود در آن ، نسبت به آب معمولی ، به آب مرطوب کننده تري تبدیل می کند .
آب قلیایی ، آب رسانى بهتري نسبت به آب لوله کشى ، آب هاي بطري و آب خالص فراهم می کند . هیچ یک از آن ها تاثیر آب رسانى طبیعی که از یونیزه شدن آب حاصل می شود را ندارند .
این آب ( آب قلیایی آی واتر ) ، فوق العاده مرطوب تر بوده و باعث افزایش سلامت و هم چنین بهبود طعم و مزه در غذا شده و طعم نوشیدنی هایی مثل چاي و قهوه را افزایش می دهد .
آزمایش نفوذ پذیری آب ، در یکی از ویدئو های شرکت مهندسی فراز تصفیه قابل مشاهده است . در این ویدئو ، در ابتدا از چای سبز کیسه ای در لیوانی که با آب لوله کشی پر شده استفاده و چای کیسه ای در حدود ده بار درون این آب گذاشته شده و خارج می گردد ، چای سبز در آب سرد خیلی دیر رنگ می دهد و مشاهده می کنیم که رنگ چای تغییر خاصی ندارد ولی اگر همین چای کیسه ای استفاده شده را در یک لیوان آب آی واتر قلیایی قرار دهیم – با تنها یک بار قرار گیری – رنگ چای به سبز پر رنگ تری تبدیل می شود و این نتیجه ی نفوذ بیشتر آب قلیایی آی واتر به برگ چای سبز است که با حلالیت بالای خود موجب رنگ بیشتری در لیوان خواهد شد .
آزمایش دیگری که برای اثر گذاری بیشتر آب یونیزه وجود دارد ریختن چند قطره Iodine ( بتادین ) در آب است . ولی چنان چه این محلول قرمز رنگ به آب لوله کشی معمولی اضافه شود آن را قرمز رنگ کرده ، ولی اگر آن را به آب آی واتر ( آب یونیزه ) اضافه کنیم هیچ تاثیری از رنگ قرمز را شاهد نخواهیم بود که این نشان از حلالیت بالای این آب دارد .
در عمل الکترولیز ، شاخه های مولکولی آب به میکرو خوشه های کوچک تری تبدیل می شوند که موجب کاهش سایز خوشه های16 ~ 11 مولکولی آب معمولی به خوشه های 6 ~ 5 مولکولی آب یونیزه می شود .
خوشه های کوچک تر از دیواره سلول ها راحت تر عبور کرده ، در نتیجه سلول ها ، سریع تر آب رسانی و هیدراته می شوند .
در طبیعت نیز در ایامی از سال که به آن شصته باران گفته می شد آب باران در اثر رعد و برق به صورت یونیزه در می آید . این آب هم برای آشامیدن ما انسان ها و هم برای رشد بیشتر گونه ها ی گیاهی و کل موجودات زنده بسیار حیات بخش و گوارا خواهد بود .
محققین ژاپنی با ساخت دستگاه یونیزه کننده ی آب توانسته اند این مکانیسم طبیعی را شبیه سازی کنند و آب گوارا و سلامتی بخش را تولید نمایند .
آب رسانی سریع تر به بدن اجازه می دهد تا بدن ، دمای خود را به صورت موثر تری تنظیم کند . میکرو خوشه های آب یونیزه ی قلیایی ، غنی از مواد معدنی ، هم چنین مواد مغذی موثرتری را به سلول ها می رساند .
شرکت مهندسی فراز تصفیه خدمات دستگاه آب یونیزه قلیایی آی واتر را با مدل های معتبر کره ای ، در اختیار مشتریانی که به دنبال سلامتی بیشتری هستند قرار داده است.
نظر خود را اضافه کنید
برای ارسال نظر؛ ابتدا وارد شوید
به عنوان میهمان نظر بدهید