- نظری ارسال نشده است
درد ناشی از ترش کردن معده معمولاً در قسمت بالای شکم احساس می شود که به تدریج می تواند حاد و حتی به مرور زمان به زخم های گوارشی منجر گردد .
ترش کردن که یکی از مشکلات سوء هاضمه است از مهم ترین دردهای ناشی از کمبود آب در بدن است که در بخش بالایی شکم احساس می شود و بتدریج بحرانی شود . این عارضه با افزایش مصرف آب سالم مرتفع می گردد .
شاید در بعضی مواقع ما احساس تشنگی و گرسنگی را یکی دانسته و به اشتباه ، غذایی بیش از اندازه بخوریم . در صورتی که آب مناسب و کافی نخوریم احتمال بالا رفتن اسیدیته ی معده و ترش کردن وجود دارد . این مشکل که ناشی از کم آبی بدن است ممکن است در همه ی سنین ایجاد شود
درد شکم در ابتدا در قسمت بالای شکم احساس می شود و ممکن است به قدری شدید باشد که یک پزشک توصیه به جراحی کند ولی بهتر است قبل از هر کاری نسبت به خوردن آب قلیایی مبادرت کند و تا چند روز رژیم غذایی مناسب و آشامیدن آب یونیزه قلیایی را ادامه دهند .
متابولیزم بدن در جوانی و پیری تفاوت هایی دارد و در سالمندان ، توانایی تشخیص کم آبی و تشنه بودن کاهش می یابد و احساس تشنگی را تشخیص نمی دهند .
پزشکان برای رفع این مشکلات مبادرت به تجویز داروهایی می کنند .
حتی خوردن شربت های محتوی آلومینیم که جهت کنترل اسید معده استفاده می شوند اثرات جانبی بر سلول های مغزی خواهند گذاشت . می دانیم که محیط معده اسیدی است و این امر جهت هضم غذا و نابودی میکروب ها و باکتری های مضر ضروری است .
معمولاً pH معده در حدود 4 است . ان چه در متابولیسم درون بدن ما رخ می دهد این است که پس از آشامیدن آب قلیایی ، موجب افزایش pH داخل معده شده و معده شروع به ترشح بیشتر اسید هیدروکلریک می کند تا دوباره به pH حدود 4 برگردد .در واقع یک حجم مشخصی از اسید کلریدریک در بدن ما وجود ندارد که اگر داشت سوراخ بزرگی در بدن ایجاد می شد ! در واقع سلول های موجود در شکم ما ، این اسید را بلافاصله و بر اساس نیاز ما تولید می کند .
در اثر تولید این اسید در معده ، بخش های دیگر بدن شروع به تولید اثر قلیایی می نمایند
اجزاء تشکیل دهنده اسید کلریدریک ، کلرید سدیم (Nacl ) ، کلرید پتاسیم ، دی اکسید کربن آب است که منجر به تشکیل اسید کلریدریک و بی کربنات سدیم می شود که بریان خون ما منتقل می گردد که موجب قلیای کردن اسید اضافی در خون می شود .
بی کربنات سدیم و پتاسیم موجب می شود اسیدهای جتمد موجود در بدن بصورت محلول دراید . با خنثی شدن اسیدهای مازاد جامد در بدن ، گازهای co2 تولید و از طریق شش ها تخلیه می شود . وقتی سن ما بالا می رود ، این بافرهای قلیایی کاهش یافته و در نتیجه میزان اسید مازاد در بدن افزایش می یابد که به این پدیده " اسیدوز " گفته می شود . بنابراین رابطه ی مستقیمی بین تجمع اسیدها و افزایش سن وجود دارد .
در واقع همانند خود دستگاه آب قلیایی ، خود بدن نیز به تولید همزمان اسید و قلیا می پردازد . مثلاً در روده ی کوچک ، غذا به pH اسیدی وارد شده و لوزالمعده ماده ای قلیایی تولید و مانع آسیب آن غذا به جداره ی روده می گردد .
ماده ی قلیایی حاوی بی کربنات سدیم است و جالب این جاست که خود لوزالمعده برای تولید این ماده ی قلیایی ، هیدرولیک اسید تولید می کند که به جریان خون منتقل و موجب خواب آلودگی پس از خوردن غذا می گردد . این اسید ماده ی اصلی در ترکیبات آنتی هیتامین است اثر مشابهی یعنی خواب آلودگی دارد .
به هر حال در یک بدن نرمال و سالم ، تعادل بین تولید اسید و قلیا وجود داشته و بخشی از بدن اسیدی و بخشی دیگر قلیایی است .
اما مصرف بی رویه ی مواد غذایی باطبع سرد و اسیدی ، نوشیدن نوشیدنی های اسیدی ، آلودگی های هوا و محیط زیست ، حجم اسید تولیدی در بدن را افزایش داده و سیستم قلیایی کننده ی مساوی جهت خنثی سازی تمام این حجم اسیدی وجود نخواهد داشت .
معجزه و شفابخشی آب قلیایی مقابله با اسید های اضافی و ایجاد تعادل در بدن ماست .
شرکت مهندسی فراز تصفیه با انتشار مقالات علمی در خصوص آب قلیایی تلاش دارد تا استفاده از ان را برای سلامتی بیشتر پیشنهاد نماید .
نظر خود را اضافه کنید
برای ارسال نظر؛ ابتدا وارد شوید
به عنوان میهمان نظر بدهید