- نظری ارسال نشده است
پخت و پز با آب يونيزه قلیایی آی واتر iWater ( آب هوشمند) (بخش اول)
براي داشتن بهترين طعم غذا، هنگام پخت و پز، از آب یونیزه قليايي آی واتر iWater (آب شفابخش) استفاده كنيد. آب اسيدي، بيشتر اثر غذاها را از بين مي برد ، در نتيجه به طعم واقعي غذا دست نمي يابيد. آب یونیزه قليايي آی واتر iWater ( آب هوشمند) باعث استخراج كامل طعم غذا شده، غذا ترد و لطيف مي شود و چاشني زيادي مورد نياز نيست.
سبزيجات با مزه گس را مي توان 30 – 20 دقيقه قبل از پخته شدن در آب قليايي خيساند. طعم فوق العاده ای خواهند يافت.
نظر خود را اضافه کنید
برای ارسال نظر؛ ابتدا وارد شوید
به عنوان میهمان نظر بدهید