نام کامل:محمدرضا اکبری,نام مستعار:شرکت مهندسی فراز تصفیه.آدرس سایت:www.iwater.ir.همکاران:Arman Web

مرا بخاطر بسپار

ورود

سایت خبری تابناک به خریداران دستگاه تصفیه آب هشدار داده که دستگاه های تصفیه آب ، املاح مفید آب را نابود کرده و تاثیر مثبتی نیز به افزایش میزان سلامت آب شرب نمی گذارند

اجازه فرمایید این هشدار را به زبانی دیگر و به صورت کارشناسی بیان نماییم :

سازمان جهانی آب WHO  مقادیر مطلوب و مجاز کیفیت آب آشامیدن را در گزارشات خود منتشر نموده که موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران نیز به استناد همین گزارش ، جدول مواد معدنی مطلوب و مجاز در آب را در استاندارد 1053 اعلام کرده اند.

در ارزیابی کیفی آب شرب ، توجه به ترکیبات اصلی نظیر کل مواد جامد محلول(TDS)، سختی کل ، سولفات ، نیترات و سدیم از مهم ترین پارامترها می باشد . از آنجائیکه مقادیر فوق در شهرهای مختلف متفاوت است ، این شرکت اولین قدم در ارائه ی راه حل مناسب را آزمایش نمونه ی آب می داند که برای تمامی متقاضیان بصورت رایگان می باشد .

بدیهی است در صورتیکه این مقادیر در محدوده ی مطلوب باشد ، پیشنهاد این شرکت صرفاً استفاده از فیلتر PP و دو فیلتر کربن اکتیو بوده که اولی کدورت و ذرات معلق را تا 5 میکرون کاهش می دهد و فیلترهای دومی و سومی موجب حذف کلر موجود در آب خواهند شد که قبل از شرب ،  بهتر است بدلیل مضرات و سرطان زا بودن تری هالومتان ها حذف گردد .

این سه فیلتر به سادگی در زیر سینک نصب و با حداقل هزینه خواهد بود . ( شکل 1 )

چنانچه پارامترهای اصلی در آزمایشات انجام شده ، بیش از مقادیر مطلوب ذکر شده در استاندارد باشد ( نظیر وضعیت کیفی آب در شهرهای مشهد – شیراز – اصفهان – اراک و ... ) بهتر است از تعداد فیلترهای بیشتری جهت کاهش آن پارامترها استفاده نموده و با تنظیمات شیر مخلوط در دستگاه ، شرایط بهینه را از نظر وجود مواد معدنی مفید فراهم آورد . چنانچه مواد جامد محلول و پارامترهای دیگر در محدوده مطلوب باشد ( مثل اغلب نقاط شهر تهران ) استفاده از سه فیلتر پیشنهادی فوق کفایت می کند و فشار بالاتری نیز در شیر ظرفشویی خواهیم داشت.

       نکته مهم : در مدلهای جدید دستگاه های تصفیه آب آی واتر معرفی شده در بخش محصولات،این سه فیلتر بصورت یک فیلتر ترکیبی در آمده و در داخل خود دستگاه آی واتر تعبیه میگردد . بدین ترتیب می توان از نصب سه فیلتر جداگانه نیز صرفنظر کرد .

متاسفانه آب خروجی از سیستم تصفیه آب پنج و شش مرحله ای دارای فشار کمی می باشد که ملزم به افزودن تانک تحت فشار هستیم و بخشی از فضای زیر کابینت را نیز به خود اختصاص می دهد .

فراتر از مباحث فوق ، آنچه در تکنولوژی های روز ژاپن و کره جنوبی مطرح است تبدیل آب لوله کشی به آبی روانتر و قابل جذب تر در بدن می باشد که دستگاه های آی واتر ، بدین منظور معرفی شده اند .

آب آی واتر (آب یونیزه و قلیایی ) با قابلیت تنظیم در pH های مختلف ، شرایط ویژه ای را از نظر جذب و تنظیم متابولیسم بدن بوجود می آورد ، ضمن آنکه موجب کاهش یا افزایش ترکیبات اصلی مواد معدنی در آب نیز نمی شود .

دستگاه های آی واتر در مدل های مختلف با تعبیه ی کلید های ویژه در پنل جلوی دستگاه ، قادر به تولید 7 تا 11 نوع آب بوده که کاربرد هر یک در منزل متفاوت بوده و خواص درمانی بیشماری را برای افراد خانواده فراهم می آورد . در این روش مواد مفید و معدنی در آب ، نه تنها حفظ گردیده بلکه با تولید کریستالهای شش وجهی با قابلیت جذب بالاتر و با قلیایی نمودن آب ، شرایط طبیعی بدن جهت ایجاد ایمنی بالاتر و سلامتی بیشتر تامین خواهد گشت .

همچنین دستگاه های ای واتر در کنار سینک و با ابعاد بهینه ای طراحی شده اند که فضای اضافی در داخل کابینت را اشغال نمی نمایند . ( استفاده ی به تنهایی از دستگاه یونیزه قلیایی آب ، در شرایطی است که TDS آب کمتر از 350ppm باشد . )

در اکثر نقاط تهران و شهرهایی که یا دارای سیستم تصفیه آب هستند و یا آب استحصالی آن ها از طریق چشمه ها و رودخانه ها تامین می گردد ، نصب دستگاه آی واتر در مجاورت سینک کفایت می کند . ولی در شهرهایی مثل مشهد ، اصفهان ، شیراز و .... که آب ، سنگین تر می باشد بهتر است متناسباً از دستگاه تصفیه آب پنج مرحله ای در زیر سینک استفاده نموده و خروجی از آن را وارد دستگاه آی واتر نمود . ( مشابه شکل 2 )ترکیب دست یونیزه و تصفیه آب

 

 

 

 

 

 

 

در چنین شرایطی آب خروجی از دستگاه آی واتر ، آبی گوارا بوده و حس نوشیدن آبی شفابخش در طبیعت و چشمه سارها را تداعی خواهد نمود .

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                               کارشناس آب و انرژی –مهندس محمدرضا اکبری

                                                                                                                                                                                                                           شرکت مهندسی فراز تصفیه

برای ارسال نظر کلیک کنید
  • نظری ارسال نشده است

نشان شده ها

  • نظری ارسال نشده است

مورد علاقه ها

  • نظری ارسال نشده است
گواهینامه ها

001.jpg002.jpg003.jpg004.jpgGMP-Certificate.jpgNRTL.jpg

Twitter Phone Facebook Rss
Faraztasfieh
Alka Water