- نظری ارسال نشده است
هنگامي كه ماده اي ORP مثبت داشته باشد مي تواند ماده هاي ديگر را اكسيد كند. هوا آهن را اكسيده مي كند و توليد زنگار مي كند. هنگامي كه ماده اي ORP منفي داشته باشد باعث كاسته شدن مواد ديگر مي شود.
به عبارتي ديگر كمك به حفظ آن ماده مي كند. خواص آنتي اكسيداني آب یونیزه قليايي (آب شفابخش) ، هميشگي نيست. يون هاي هيدروژن و هيدروكسيل ترکیب خواهند شد. اما براي مدتي (حدود 24 ساعت)، آب به دليل ORP منفي، فعاليت هاي شديد آنتي اكسيداني خواهد داشت. اين شبيه نوشيدن آب هويج تازه و آب هويجي است كه ساعت ها در ليوان باقي مانده است. بدون اين كه در نظر بگيريم آب هويج تازه براي سلامتي بسيار مفيدتر است آن را مي خوريم و تمام مي شود. دليل، اكسيده شدن آبميوه است. كاملاً شبيه زماني كه برش سيب شروع به قهوه اي شدن مي كند. هنگامي كه شما آب هويج مي گيريد، در فاصله چند دقيقه، تا چند ساعت آن را مي نوشيد، نمي نوشيد؟ همين نظريه براي آب يونيزه قليايي ميكروخوشه اي مصداق دارد. "چي" يا انرژي ذاتي آب، در اثر گذر زمان از بين مي رود. مزاياي آنتي اكسيدانی ( ORP منفي) آب يونيزه، دائمي نيست. آب یونیزه قلیایی آی واتر iWater (آب هوشمند)می بایست همان روزي كه توليد مي شود مصرف شود.
آنتی اکسیدان یکی از ویژگی های آب یونیزه قلیایی است که می تواند این آب را نسبت به آب های معمولی متمایز نماید اما این آب ( آب یونیزه قلیایی ) ویژگی های بی شمار دیگری هم دارد از جمله کریستالی نمودن مولکول های آب که این ویژگی سبب می شود مولکول ها بهتر بدن نفوذ کنند و با نفوذ بالاتر این مواد سبب خروج بهتر سموم از بدن می گردد در نتیجه به دنبال خروج سموم از بدن سلامتی به بدن بازگردانده می شود .
آب یونیزه قلیایی علاوه بر آنتی اکسیدان و کریستالی نمودن مولکول های آب خواص دیگری نیز دارد که مقالات گذشته به آن موارد نیز اشاره شده است .
اب اسیدی نیز ضعیف برای شستشو ی پوست که سبب رفع چین و چروک و از بین بردن جای جوش و قوی تر از آن برای ضد عفونی نمودن سطوح آشپزخانه استفاده می شود .
نظر خود را اضافه کنید
برای ارسال نظر؛ ابتدا وارد شوید
به عنوان میهمان نظر بدهید