- نظری ارسال نشده است
آب قلیایی را آب بازسازی شده می نامند به این دلیل که آب در طی تغییراتی که صورت می گیرد به آب قلیایی که آبی است با یک ساختار جدید تبدیل می شود .
معروف ترین ساختار شش وجهی را زنبور عسل ، زنبور و زنبور سرخ می سازند پس این پدیده با آب بازسازی شده چه می تواند بکند ؟
آب بازسازی شده آبی است که یونیزه ، قلیایی و میکرو خوشه ای شده است . در حقیقت این اتصال های میکروخوشه ای است که آب را تبدیل به آبی مرطوب تر می کند . به عبارتی دیگر ، هنگامی که کشش سطحی مایع کاهش می یابد ، مایع " مایع تر " می شود .در مورد آب های بازسازی شده ، آب لوله کشی ، آب فرآوری شده در بطری ، که دارای 16 –13 مولکول در هر شاخه هستند ، به 6 مولکول در هر شاخه تقلیل می یابند . علت قرار گرفتن قطره های آب بر روی یک سطح ، کشش سطحی آب است . توانایی " راه رفتن بر روی آب " توسط عنکبوت آبی " به دلیل کشش سطحی بالای آب است . آب بازسازی شده میکروخوشه ای ، کاملا برعکس است . دارای خوشه های کوچک و کشش سطحی پایین است که آن را برای نوشیدن و جذب مطلوب ، ایده آل می کند .
این یکی از واقعیات علوم فیزیک است هنگامی که مایع یا گاز سرد می شود ، مولکول ها منقبض شده و سازمان یافته تر می شوند همانند بلور یا جامدات در مقابل ، هنگامی که مایع یا جسم جامدی را گرم می کنید ، مولکول ها منبسط و به هم ریخته می شوند ( گازها ) . هنگامی که آب سرد می شود و شروع به یخ زدن می کند ، منقبض شده و فرم کریستال های یخ را به خود می گیرد که از شش مولکول آب تشکیل شده است . این راه طبیعی برای بهترین شکل دهی آب به بلورهای یخ می باشد . از نظر من طبیعت ، به این دلیل شش وجهی ها را انتخاب می کند ، چون کارآمدترین الگوی هندسی برای دریافت ، ذخیره و انتقال انرژی از مولکول های آب به دیگر مولکول ها و به طور خاص بافت های زنده می باشد . به یاد داشته باشید : طبیعت پیش از این هم از این الگو در مواد بیوشیمیای نظیر استروئیدها ، کلسترول ، قند ، ویتامین C و غیره استفاده کرده است ، چرا در آب آن را استفاده نکند ؟ مولکول های آب ظاهراً می توانند اطلاعات را حفظ کنند . به نظر من بسیاری از راه حل های هومیوپاتیکی بر همین فرض استوار است که " اطلاعات " آن ها توسط مولکول های آب ذخیره و جابه جا می شود . به علاوه هنگامی که بلورهای 6 وجهی آب یخبندان شروع به ذوب شدن می کند . به نظر من ، به صورت طبیعی ، میکرو خوشه های شش ضلعی آب تولید می شوند . تکنولوژی یونیزایسیون از طریق الکترولیز ، آب میکرو خوشه ای ( با این مزیت که خوشه ها شش مولکولی هستند ) تولید می کند . آزمایشات انجام شده بر روی این آب با ابزار NMR( رزونانس مغناطیسی هسته ای ) طبیعت 6 ضلعی آب بازسازی شده را نشان می دهد . اگر شما در کنار یک یخچال طبیعی زندگی می کنید ، یک ماشین آب یونیزه قلیایی میکرو خوشه ای طبیعی برای استفاده از آب را در اختیار دارید .
نظر خود را اضافه کنید
برای ارسال نظر؛ ابتدا وارد شوید
به عنوان میهمان نظر بدهید