فیلترهای متعددی در دستگاه تصفیه آب استفاده می گردد که وظیفه ی آن ها حذف مواد معلق ، حذف کلر موجود در آب و کاهش TDSاست . در این مقاله به معرفی انواع فیلتر و عملکرد هر یک می پردازیم .
1 ) مرحله ی اول - فیلترPPیا پلی پروپلین که در تمامی دستگاه های تصفیه آب وجود دارد و مواد معلق را تا 5 میکرون کاهش می دهد و بدین ترتیب کدورت رفع می گردد .
حذف هر گونه گل و لای ، زنگ آهن و ناخالصی های معلق جامد موجود در سیستم لوله کشی و سیستم انتقال آب شهری در این فیلتر اتفاق می افتد .
2 ) مرحله ی دوم - فیلتر کربن اکتیو که بصورت پودری در درون فیلتر وجود دارد . نوع با کیفیت آن از پوست نارگیل تهیه شده و نوع با کیفیت پایین آن از زغال چوب تهیه می شود که برای حذف کلر بوده و ترکیبات آلی و مواد شیمیایی احتمالی را تا 98 درصد جذب کرده و موجب حذف بوی نامطبوع و شفاف شدن آب می گردد .
3) مرحله ی سوم –فیلتر کربن اکتیو فشرده که آن هم ممکن است از پوست نارگیل یا زغال چوب تهیه شده باشد که می تواند رنگ ، بو و طعم نامطبوع آب را اصلاح نماید .
درد ناشی از ترش کردن معده معمولاً در قسمت بالای شکم احساس می شود که به تدریج می تواند حاد و حتی به مرور زمان به زخم های گوارشی منجر گردد .
ترش کردن که یکی از مشکلات سوء هاضمه است از مهم ترین دردهای ناشی از کمبود آب در بدن است که در بخش بالایی شکم احساس می شود و بتدریج بحرانی شود . این عارضه با افزایش مصرف آب سالم مرتفع می گردد .
شاید در بعضی مواقع ما احساس تشنگی و گرسنگی را یکی دانسته و به اشتباه ، غذایی بیش از اندازه بخوریم . در صورتی که آب مناسب و کافی نخوریم احتمال بالا رفتن اسیدیته ی معده و ترش کردن وجود دارد . این مشکل که ناشی از کم آبی بدن است ممکن است در همه ی سنین ایجاد شود
اغلب رژیم های غذایی غربی متشکل از فست فود و نوشابه گازدار موجب افزایش اسیدیته ی بدن می شود .
البته با داشتن یک بسته ی کاغذ pHیا محلول های معروف ، به راحتی می توانید با نمونه گرفتن از ادرار ، میزان اسیدیته ی آن را بسنجید .
این کار را بهتر است در طول روز در زمان های مختلفی ارزیابی کنید که مقدار متوسط آن را تعیین کنید .
خوردن غذاهای آماده و بسته بندی شده ، نداشتن تمرینات بدنی کافی و استرس ، وضعیت اسیدی ایجاد می نماید .
مقالات متعددی در خصوص رژیم غذایی قلیایی وجود دارد که می توان در برنامه ی غذایی قرار داد .
بعضی معتقدند که لیمو ترش موجب قلیایی شدن بدن ما می شود و برخی عکس آن را باور دارند ، کدامیک درست است ؟
نتایج و گزارشاتی که در تحقیقات پزشکی آمده و تغییرات ایجاد شده در سلامتی افراد را بتدریج بصورت مقالات ارائه می نماییم و این تحقیقات نشان می دهد که آب یونیزه قلیایی می تواند نسبت به متعادل نمودن pHو قلیایی کردن بدن ما کمک کند .
دکتر تئودور بارودی نویسنده ی کتاب " قلیایی شوید یا بمیرید ! " به هزاران نفر استفاده از آب قلیایی را توصیه نموده که همچنان نیز ادامه دارد . حتی در بسیاری از کلینیک ها و مراکز درمانی در ژاپن ، دستگاه های آی واتر به مردم فروخته می شود .
در آمریکا نیز پزشک معروفی چون رابرت یانگ نویسنده ی کتاب " معجزه ی pHو معکوس نمودن روند پیری " مصرف آب قلیایی را توصیه نموده اند .
آب یونیزه قلیایی ( آب شفابخش) با توجه به خواصی که دارد می تواند عوارض بیماری را به حداقل برساند.
برای مثال می توان گفت زیاده روی در مصرف نوشابه، به علت کاهش دادن سطح پتاسیم و اختلال در جذب کلسیم، می تواند عوارض منفی نظیر خستگی و ضعف استخوان ها را موجب گشته ولی با خوردن آب یونیزه قلیایی ( آب شفابخش) به میزان کافی، می توان این عوارض را به حداقل رسانده یا خنثی نمود.
در این مقاله می خواهیم در مورد ORP و ویژگی آن و همچنین علت احتیاج بدن به آب یونیزه قلیایی بپردازیم .